dimarts, 28 de febrer del 2012

A FER LA MÀ LA TV3

A QUI CORRESPONGA:

Fa anys vaig posar diners per a les antenes de TV3 al PV. M’he manifestat desenes de vegades a favor de les emissions de TV3. He canviat l’antena de lloc. Me n’he comprat una, dues o tres de més potents. M’he barallat amb veïns i forasters. He defensat per activa i per passiva, de paraula i amb fets, per escrit i de viva veu el dret dels valencians de tenir una tele digna en la seua llengua. He col·laborat a pagar multes... I quan ja no hi havia res a fer, perquè les autoritats del meu petit país m’ho impedien, vaig dir: a fer la mà, tu, ja s’apanyarà el món, a mi sempre em quedarà la TV3 internacional. I vaig posar-me una parabòlica. Però, ai!, ara va i també me la lleven. I en aquesta ocasió no puc donar la culpa als blaveros, als espanyols, als anticalans (o potser sí?). El cas és que ja no sé per a on pegar. He pensat fins i tot de comprar-me una tele nova, d’aquelles de l’Internet, però m’han dit que això encara no acaba d’anar bé del tot, i menys en els pobles, que tenim poca velocitat d’eixa d’Internet. Al final he decidit que ho envie tot a pastar fang, sí, tu: a fer la mà la TV3 i la figa sa tia. Em sap mal perquè la Riera m’anava bé per a dormir, Polònia per a riure, i en fi.. què vos he de dir. Però realment n’estic fins als collons, tu, i ja no puc més. Mentre m’havia de barallar amb l’hipotètic enemic, encara treia forces d’on fóra, però ara que les garrotades em vénen de l’amic (encara més hipotètic), m’he quedat sense forces, sense arguments i sense ganes de res més que enviar algú a prendre pel sac... De manera que ala, tot per a vosaltres i que vos faça bon profit...

7 comentaris:

Vicent Pons ha dit...

http://www.ara.cat/comunicacio/TV3-POLITICA_0_654534694.html

Pep Albinyana ha dit...

Veges: http://www.vilaweb.cat/noticia/3990157/20120229/catalans-mon-engeguen-campanya-tancament-satellit-tv3.html

ELc ha dit...

Olivareeeeeeeeeeeeeeeessssssss...ENS QUEDA TV3 EN EL CANAL 10 D'ONO I C33 EN EL CANAL 11......i pels meus collons q si ONO tanca, tanca blasques!!!!

Enric Marco ha dit...

Això de TV3 que contes, no té trellat. Van a desfer una idea de pais normal.

Caldrà lluitar també per la TV3 internacional....

Açò és un no parar...

Pixel ha dit...

Tenint raó en el que dius, una apreciació: jo fa mesos que seguisc TV3 des del seu canal d'Internet. Pots veure el programa que vulgues a l'hora que vulgues. D'ací a 10 anys, per posar una xifra, allò que entenem per televisió serà una tv a la carta connectada a un ordinador en forma de televisor. I no hi haurà ni multiplex ni hòsties que impedisquen veure TV3 en igualtat de condicions que la resta de canals (si abans no l'ha desmantel·lada la Generalitat d'allà dalt, clar...)

joan olivares ha dit...

D'acord Píxel, però ara hi ha molta gent al PV i arreu del món que encara no tenim accés a les noves tecnologies, o no tenim ganes de comprar una tele nova i cara. M'imagine que no proposes que ens esperem deu anys.

Unknown ha dit...

No tot és tan fàcil com ho pinta ELc.
Com Olivares jo he fet de tot per poder veure TV3. L'última ha estat posar-me una parabòl·lica al mes de febrer! (com que no la podia veure no m'havia assabentat que deixava d'emetre via satèl·lit).
La meua televisió sí que pot sintonitzar internet però a ma casa només m'arriba un Mb i i no hi ha ONO.
No tot el món té els mitjans i coneixements tècnics per accedir-hi. I, malhauradament, ara tampoc mitjans econòmics.