divendres, 4 de desembre del 2009

sí a les creus


La reflexió de la representant del PP sobre la prohibició de les creus, m'ha tocat el tendre. Si les creus són un símbol religiós, els reis d'orient també. Si ara lleven les creus, més prompte o més tard llevaran els reis. I això sí que no, filla meua. I menys ara, que tinc un netet de dos mesos i em fa molta il·lusió vore com els reis li porten els regals. Per això m'he posat a cavil·lar i crec que he trobat la sol·lució ideal. A vore que vos pareix:
Podrien deixar que hi haja creus a tot arreu amb la condició que quan els xiquets arriben als deu o dotze anys, els expliquen que la història és mentida, que de la mateixa manera que els reis són els pares, Jesucristo (superestar) és Camilo Sesto.
I aixina tots contents.

9 comentaris:

TdlH ha dit...

Me pareix just i necessari... sempre que tammé se lis diga que Déu és Paco Cabanes el Genovés!

Jordi Albinyana ha dit...

Ha estat apunt d'aixirme un xiste de dumenge massa fort, però me'l trague.

Alietes el del Corralot ha dit...

Hòstia! De veres que és Camilo Sesto???

Anònim ha dit...

El chauvinismo espardenya siempre barriendo pa casa. Camilo Sesto es de Alcoi, osties!!!!

Anònim ha dit...

Xe, anònim, que no entenc què vols dir, Cristo!

Unknown ha dit...

Joan:

Caldrà explicar-li a la neteta també qui va ser Camilo Sesto. Pel que fa a Jesucrist pensa que és el personatge més influent dels darrers dos mil anys a ponent de Jerusalem! Això no li ho lleva ningú. Procura que no la bategen que sinó et veig celebrant el bateig, la primera comunió i la boda ca les Senyoretes.
Els meus (20 i 21 anys) no els vaig batejar i els meus sogres diuen que són els primers morets a haver nascut al Camp d'Elx en uns quants segles! De moment m'he estalviat dos batejos i dues primeres comunions...

Yass ha dit...

Però tioooo, que açò igual ho lligen xiquets i enterar-se que és Camilo Sesto és molt fort pa ells. Però no fotes que els Reis Mags són els pares?

Anònim ha dit...

Jo mai em burlaré del vostre laicisme..Es la gran diferència!Em senc insultat perquè sóc creient catòlic.Bones festes d´hivern!(per a mi BON NADAL !)

joan olivares ha dit...

Anònim, aniria bé que digueres qui ets, així en podríem parlar en igualtat de condicions.
A quina "gran diferència" et refereixes? Tal vegada a que jo simplement faig una broma per riure una miqueta mentre que la jerarquia catòlica (els vostres quefes) se'n fan un fart de dir assassins als qui no pensen com ells? Doncs, si aquesta és a gran diferència, estem d'acord.
Bon Nadal... que el fet que creieu en Déu no vos fa propietaris de les tradicions.
Adéu, amic, perquè em sembla que tu jo devem ser amics, i que no hem de deixar de ser-ho de cap de les maneres. Només faltava!